Збиральна компанія 2019 без втрат!

  • Збиральна компанія 2019 без втрат!

Мета будь-якої збиральної компанії - не допустити втрат уже вирощеного дозрілого врожаю, на який витрачено так багато сил, часу і коштів.

- Однак при наявності старого парку комбайнів збиральна компанія завжди затягується, в результаті чого через перестої зерна і його висипання втрати можуть досягти 30%. Не допустити цього можливо тільки при більш високих темпах збирання.

- Крім швидкості збирання не менш важливо якість обмолоту. Комбайн повинен бути гнучкий в настройках під різну культуру, вологість, врожайність і інші параметри зібраного матеріалу. Чи не повинен допускати «недомолоту» - вихід недомолоченного врожаю разом з пожнивними залишками, і разом з цим обмолот повинен бути максимально щадним, щоб мінімізувати пошкодження зернового матеріалу.

- І нарешті, при забезпеченні високої продуктивності комбайн повинен бути економічний у витраті палива і досить надійний, щоб під час прибирання перебувати в полі, а не в ремонті.
Цим вимогам справедливо відповідають комбайни компанії New Holland, яка має технічний потенціал з більш ніж віковою історією, і по праву займає лідируючу позицію в комбайнобудуванні.

З любов'ю, компанія ПОЛЕТЕХНІКА