Лідер галузі 2020

  • Лідер галузі 2020

Високі стандарти роботи, добросовісне ставлення компанії ТОВ «Полетехніка» отримало високу оцінку незалежного Національного бізнес-рейтингу України.

Національний бізнес-рейтинг в Україні – частина міжнародного співробітництва успішних організацій – Союзу НБР.

За результатами діяльності у 2020 році компанія «ПОЛЕТЕХНІКА» сьомий рік поспіль, з  2013 р, стає «Лідером галузі»

Цього року компанія отримала винагороду одразу у двох номінаціях:

1 місце (Золото) серед суб'єктів господарювання України у номінації «Фінансові показники успішної діяльності»;

1 місце (Золото) серед суб'єктів господарювання Запорізької області у номінації «Фінансові показники успішної діяльності».

Рейтинг укладено за підсумками незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності 1 206 902 підприємств України, і відповідно до результатів Вашому підприємству присвоєно статус «Лідер галузі 2020».

Звання лідера — солідна основа для зміцнення позитивної репутації компанії. Це доказ високої ефективності управління ресурсами, надійності організації та вагомий аргумент в побудові подальшого діалогу з партнерами, суспільством, державою.

ЯК проводиться оцінювання компаній?

Підприємства групують за КВЕД, розмірами і географією діяльності. Методологія рейтингової оцінки науково обґрунтована й базується на принципах незалежності та прозорості. Усі компанії опиняються в рівних умовах, тож зіставлення результатів роботи виявляє реальних лідерів.
 

ТОВ «ПОЛЕТЕХНІКА» – визнаний постачальник сільгосптехніки.

Національна компанія «ПОЛЕТЕХНІКА» не вперше займає провідні позиції в світових агрорейтингах, але визнання на національному рівні є найважливішим, адже вся діяльність компанії спрямована на розвиток і модернізацію українського аграрного сектора. «ПОЛЕТЕХНІКА» пропонує комплексні рішення для ефективного виробництва й надає фінансову лізингову підтримку вітчизняним виробникам.

Сьогодні компанія розвивається в таких напрямках:

1. Продаж сільськогосподарської техніки, агротехнологій від світових лідерів. «ПОЛЕТЕХНІКА» пропонує найсучасніші економічні продуктивні машини провідних брендів, такі як:
- Horsh сівалки зернові, точного висіву, для тракторів від 100к.с.
Обприскувачі самохідні та причепні Horsch Leeb
- New Holland: Одні з найкращих у світі комбайнів та тракторів від 110 до 613к.с
- Zaffrani: Це високоякісні італійські жниварки, які вже завоювали ринок України.
- Merlo: Навантажувачі для будь яких робіт у господарстві, будівництві тощо..
- Stara: Революційні самохідні обприскувачі з центральним розташуванням штанги.
- Salford: Міцні та високоякісні канадські глибокорозпушувачі.
- ЗЗР, добрива, гібриди та насіння Syngenta, BASF, Yara та інші.

2. Сервіс та запчастини – потужна складова нашого успіху.

Компанія одночасно обслуговує понад 5000 господарств України. «ПОЛЕТЕХНІКА» має власні майстерні європейського рівня та найбільший склад 

запчастин у країні, асортимент якого складає понад 50 000 одиниць, що робить можливою цілодобову оперативну професійну допомогу аграріям у будь-якому куточку України. 

3. Ми розвиваємо Агротехнології.

Компанія реалізує по всій країні посівний матеріал, засоби захисту рослин, мінеральні добрива, мікродобрива. Це сертифікована продукція брендів, що визнані на світовому рівні: Yara, Roundup Power, Syngenta, BASF, Limagrain, Агротехносоюз.

Продукція проходить експертизу кожні 4 місяці відповідно до чинного законодавства України.

4. Високоточні прилади Trimble AG для успішного агробізнесу.

Реалізація найсучасніших технологій на українських полях. Системи точного землеробства Trimple AG, що дозволяють підтримувати виробництво в будь-якому місці в будь-який час. Цей напрямок є одним з найбільш швидкозростаючих у світі. «ПОЛЕТЕХНІКА» займає 1 місце в Європі з реалізації цієї системи.


Резюмуючи вищесказане ми зауважуємо на тому що, не дивлячись на успіхи, кожного року ми зустрічаємо нові виклики, покращуємо себе, і головне лишаємося надійними партнерами для вас. Наші постійні клієнти, ваша довіра до нас, саме це є для нас самою важливою метою і нагородою. 

З любов'ю, компанія ПОЛЕТЕХНІКА.