Історія успіху Мерло в Україні

  • Історія успіху Мерло в Україні

Бренд Merlo завжди був і залишається синонімом передової технології в сфері виробництва телескопічних навантажувачів. Але спочатку Ви маєте змогу переконатися у цьому завдяки відгуку від керівників ФГ «Подсолнух» Вел. Новоселковкий р-н Донецької області, які придбали новий навантажувач Merlo TF30.9-100ЕЕ у серпні 2019 року.

«Зручний в управлінні, компактний, багатофункціональний, економічний.
Спростив і прискорив проведення робіт з навантаження товарної продукції, добрив і ін. За рахунок своєї маневреності, та вантажопідйомності.
З використанням телескопічної установки вдається одним агрегатом виробляти роботи, що вимагають наявність декількох інших, замінити автовишку, автокран, фронтальний навантажувач та інші. Зручний в обслуговуванні, комфортний в управлінні».

Отже, завдяки чому навантажувачі Мерло користуються популярністю і довірою серед аграріїв України? Читайте про це далі, в нашій статті.

Вся історія, починаючи з 1964 року, побудована на завзятості і відданості справі. Реалізація комплексних проектів, від ідеї до результату, від проектування до продажу, вимагає використання інноваційних, та тих, що випередили час рішень, одночасно враховують можливі зміни в напрямку ринкових тенденцій. 
Результатом зусиль стали компактні, легко керовані, телескопічні навантажувачі з неперевершеними експлуатаційними характеристиками, комфортом і безпекою, за доступною вартістю.

На виставці Agritechnica у Ганновері були присуджені 3 найважливіші нагороди, які свідчать про технологічну та інноваційну перевагу техніки MERLO:
• Turbofarmer 42.7 Hybrid - Золота медаль за інновацію;
• Multifarmer - названий віхою сільськогосподарського машинобудування;

На виставці Sima 2015 у Парижі нова лінійка модульних телескопічних навантажувачів MERLO була визнана «Машиною року-2015» в категорії «Логістика та грузоперевезення».

Merlo виробляє стріли власних телескопічних підйомників на власному заводі, де були розроблені унікальні технології для того, щоб зробити їх більш міцними та легкими, захистити механізми руху від випадкових ударів, і надати можливість клієнтам позиціонувати вантаж найбільш точним чином.

Переваги:
• Металеві листи стріли, приварені на нейтральній осі згинання стріли.
• Гільза: механізм висування ретельно захищений в середині стріли, завдяки запатентованій системі, легко доступний в разі техобслуговування.
• Tac-Lock: система гідравлічного блокування знаряддя із кабіни.
• Виверка за рівнем: система коригування нахилу, вбудована в шасі, дозволяє оператору відкоригувати нахил грунту для можливості роботи в умовах повної безпеки.

Телескопічні навантажувачі Merlo завжди були оснащені гідростатичними трансмісіями, для досягнення більшої точності та безпеки з "активним" гальмуванням. 

Сістема EPD дозволяє зменшити витрату палива на 18% для реальної річної економії.

Ми постійно працюємо над поліпшенням сервісного обслуговування навантажувачів MERLO і підвищенням кваліфікації сервісного персоналу, що в свою чергу скорочує можливі простої навантажувачів. Наявність великої складу запасних частин і витратних матеріалів у різних регіонах України, скорочує час доставки необхідних матеріалів.
Фінансові інструменти, які пропонує компанія «ПОЛЕТЕХНІКА» спільно з нашими партнерами для придбання техніки MERLO є одні з найкращих і конкурентних на ринку. 

Умови придбання техніки MERLO на сьогоднішній день є одними з найкращих і більш ніж конкурентними на ринку України, що дозволяють отримати техніку сьогодні з мінімальним авансом! Ви працюєте, а платите по мірі надходження грошових коштів або сезонними платежами.

Більш детально про умови придбання навантажувачів MERLO в Лізинг від ПОЛЕТЕХНІКА розповідає керівник компанії ТОВ "Агролендлізінг" Гришко Олександр:
«Пропоновані компанією «ПОЛЕТЕХНІКА» фінансові програми спільно з нашими партнерами ОТП Лізинг, Альфа лізинг, Кредолізінг, ПУМБ Лізинг - це умови для найвимогливіших клієнтів, з мінімальним авансом (від 10%) та річної ставки (від 0,9% річних) на максимальні терміни фінансування - до 5 років, як в гривні, без прив'язки до валюти, так і в доларах або євро».

Всі нюанси фінансування навантажувачів MERLO за партнерськими програмами в банківській сфері розповість керівник напрямку Чернова Олена:
«Для Вас ми знайдемо і підберемо індивідуальні умови спільно з найавторитетнішими Банками-партнерами: АТ «ПроКредитБанк», АТ«Райффайзенбанкаваль», АТ«КредіАкріколь Банк», АТ«Банк Кредит Дніпро», АТ«МегаБанк», АТ«Банк Південний» та ін. Наші Партнери можуть запропонувати клієнту фінансування без авансу, з мінімальними річними ставками від 1% річних, і гнучким графіком.
Фахівці ТОВ «ПОЛЕТЕХНІКА» постійно моніторять ринок банківських послуг, і знаходять найбільш оптимальні умови фінансування для наших клієнтів».

З любов’ю, компанія ПОЛЕТЕХНІКА.