Навантажувачі Мерло на заводі в Італії

  • Навантажувачі Мерло на заводі в Італії

На минулому тижні делегація компанії ПОЛЕТЕХНІКА на чолі з керівниками та топ менеджерами відвідали виробництво заводу Merlo у м. Кунео, провінції П’ємонт на Півночі Італії.

Візит на завод Merlo був дуже важливим для нашої компанії. Ми мали змогу ознайомитись з виробництвом заводу та новою модельною лінійкою модернізованих навантажувачів. Делегацію компанії ПОЛЕТЕХНІКА зустрілась з засновником та власником Амількаре Мерло, в свої 84 роки він вдало поєднує керівництво родинним бізнесом. Його активна життєва позиція є запорукою інтенсивного розвитку компанії Merlo. Варто зазначити, Амількаре Мерло дуже пишається, що виробництво компанії Merlo є винятково Італійським.

Представники компанії ПОЛЕТЕХНІКА ексклюзивно першими побачили дві нові революційні машин, які будуть представлені на виставці в Ганновері 2019р. Ми мали змогу не тільки детально роздивитись, але і протестувати нові моделі власноруч першими. Перед тим, як почати продаж в наступному 2020 році, нові машини заходять на випробування до нашого базового господарства.

Компанію ПОЛЕТЕХНІКА радо зустрічали керівники головних підрозділів заводу Merlo. За весь час перебування на виробництві було проведені стратегічні переговори, бізнес ланчі та цікаві розмови, стосовно перспектив розвитку бренду Merlo в Україні. Колектив заводу був приємно вражений технічною обізнаністю нашої торгової команди та високо оцінив кваліфікацію менеджерів. Дякуємо нашим партнерам за гостинність, організовану цікаву екскурсію історичними містами провінції.

Загалом візит був плідним, перспективним та наповненим обміном цінного досвіду між компаніями Merlo та ПОЛЕТЕХНІКА. Такі зустрічі завжди зміцнюють не тільки партнерські відносини, але також дають змогу Українським аграріями отримувати першими новітні технології для рідної землі

З любов'ю, компанія ПОЛЕТЕХНІКА

завод merlo італія

навантажувачі merlo