Чому самохідний обприскувач Horsch Leeb коштує майже 500 000 Євро?

  • Чому самохідний обприскувач Horsch Leeb коштує майже 500 000 Євро?

Якщо є можливість давати краще для землі, то чекайте на гарні результати та прибутки. Одним із таких прикладів є Черкашин Валерій Володимирович, директор ФГ "Время" на Херсонщині. Господарство має близько 5000 Га землі, де з любов’ю до землі використовуються новітні технології, інновації та агро тенденції. Нам приємно, що Валерій Володимирович є надійним партером компанії ПОЛЕТЕХНІКА і вже більше 3 років у господарстві використовує наші технології.

ФГ "Время" має даний парк техніки:
- Horsch Joker 8RT;
- Культиватор Salford;
- Трактор New Holland Т6070;
- Horsch Leeb;
- Сівалка Kverneland Miniair Nova, що була доставлена у господарство як персональний заказ.

Horsch Leeb є не просто агрегат, це люкс техніка серед обприскувачів, не тільки в Україні, але й в світі. Маючи даний агрегат - ви маєте одні із передових рішення для захисту врожаю на своїх полях.

Валерій Володимирович приймав рішення про купівлю обприскувача розсудливо та зважено.
- Перший крок - демо показ Horsch Leeb у господарстві ФГ "Время" навесні 2019 року.
- Другий крок - організована поїздка на завод Horsch до Німеччини, директора - Валерія Володимировича, де він особисто побачив як збираються обприскувачі Horsch. Поїздка була вирішальною для прийняття рішення керівництва ФГ «Время» про придбання самохідного обприскувача Horsch Leeb PT330.

Вітаємо Валерія Володимировича з цим придбанням! Бажаємо довготривалої та якісної роботи обприскувача #1 у світі.

 

Дізнатися ціни та умови покупки можна прямо зараз за посиланням: https://poletehnika.com.ua/tehnika/opryskivateli-samohodnyye/horsch-leeb-pt-330

 

З любов'ю, компанія ПОЛЕТЕХНІКА.