Системи точного землеробства Trimble у 2020 році

  • Системи точного землеробства Trimble у 2020 році

Компанія ПОЛЕТЕХНІКА запрошує вас до своїх старих та надійних партнерів, а саме до стенду Trimble на найбільшій виставці новинок сільського господарства "Агрітехніка - 2019".

На стенді Трімбл будуть представлені наступні новинки у галузі точного землеробства:

- Новий дисплей Trimble GFX-350 ™ - на ОС Android ™ з набором попередньо встановлених мобільних додатків;
- Новий контролер-ресивер Trimble NAV-500;
- Систему Трімбл ConnectedFarm - управління агропідприємством від автонавігації до бухгалтерії;
- Систему точкового обприскування нового покоління WeedSeeker2 - прогресивні інтелектуальні сенсори якої забезпечують економію витрачених гербіцидів до 90%;
- Оновлені програмні продукти Trimble Ag Software це оптимальне рішення для управління господарством, яке дозволяє фермерам збирати, обмінюватися і керувати даними їх господарства в режимі реального часу. В свою чергу це дозволяє сільгоспвиробникам завжди приймати оптимальні та точні решення.

Особливо слід зазначити, що усі вищезгадані новинки від Trimble будуть доступрні для українських аграріїв завдяки компанії ПОЛЕТЕХНІКА. Ми завжди на гребні волни нових трендів у сільскому господарстві.

Новий дисплей GFX-350 ™ - на ОС Android ™ та новий контролер-ресивер NAV-500 стануть найочікуванішими новинками 2020 року для українських аграріїв. І скоро ви дізнаєтеся про них багато цікавої інформації, слідкуйте за новинами на сайті, та підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook.  

З любов’ю компанія ПОЛЕТЕХНІКА.