"Лютневі зустрічі 2020" містами України

  • "Лютневі зустрічі 2020" містами України

"Лютневі зустрічі 2020" містами України 

Нещодавно пройшов цикл вже традиційних агроконференцій «Лютневі зустрічі 2020». У рамках цих заходів компанія ПОЛЕТЕХНІКА зі своїми партнерами представила нові рішення для українських аграріїв. Німецький виробник високопродуктивної та надійної техніки Horsch представив новий модельний ряд сівалок Maestro DV/CV/RV. Ці сівалки пройшли випробування на полях “АФ ”Батьківщина” минулого року і готові до роботи у вашому господарстві.

Про сівалку Horsch Maestro DV хочеться сказати, що вона є універсальною, бо має два змінних висівних модулі для зернових і просапних культур. Цей агрегат підходить для компаній, де постійно збільшується частка віддалених полів невеликої площі. Нова модель сівалки дає змогу обійтися без тралів навіть під час пересування населеними пунктами. До того ж з нею простіше працювати на полях зі складною конфігурацією.

Сівалка Horsch Maestro CV має можливість посіву широкого спектра культур з точним висівом. 12 рядів з міжряддями 45-50 см, можливо переоснащувати для роботи на 8 рядів, з міжряддям 70 см. Точний висів ріпаку по «NoTill» та посів за всіма іншими можливими технологіями.

Висіваюча секція Maestro RV володіє широким і стабільним паралелограмом, і гідравлічним циліндром для регулювання тиску. Тиск до 220 кг / сошник можна мануально задати з терміналу або використовувати інноваційну систему автоматичного регулювання тиску на сошники AutoForce.

Нові сівалки Horsch Maestro є великі та універсальні, і такі, що добре підходять для висіву просапних і зернових культур. Ідеально агрегатуються з тракторами від 100 до 140 к.с, та підходять для маленьких господарств.

Перелік тракторів для сівалки Horsch Maestro за посиланням
https://poletehnika.com.ua/tehnika/traktory/traktor-new-holland-td5110

Також особливу увагу ми привернули питанням фінансування. Початок нового, 2020 року видався складним, і кинув аграріям чимало викликів, тому ефективні рішення у сфері фінансування: кредитування та лізингових програм від компанії Полетехніка були дуже актуальними та своєчасними для наших клієнтів.

Впродовж всього циклу конференцій були представлені інноваційні методи захисту рослин, та нові насіннєві гібриди від компаній Basf та Limagrain. Як завжди незамінними стають мінеральні та мікро добрива від компанії Yara. За більш детальною інформацією звертайтеся до нашого відділу Агротехнології https://poletehnika.com.ua/agrotehnologii/

Зараз, умови зміни клімату вимушують сконцентрувати всю увагу на прискорену вегетацію рослин. Для уникнення втрат та отримання максимального прибутку постає питання швидких поставок препаратів та засобів. Тому ми дбаємо про вчасне забезпечення будь-яких агротехнологій. Це відбувається завдяки складам, які знаходяться по всій території України.

На балансі компанії ПОЛЕТЕХНІКА є посівний матеріал, засоби захисту рослин, мінеральні добрива та мікродобрива. Обов’язковим та невідмінним правилом зберігання є експертиза цієї продукції згідно норм Законодавства України кожні 4 місяці. Якість продукції та швидку реалізацію компанія ПОЛЕТЕХНІКА гарантує.

У рамках агроконференцій було презентовано запуск першого СПРЕЙ ЦЕНТРу в Україні.
З появи першого обприскувача в нашому портфоліо, ми невпинно випробовували різноманітні бренди, та шукали такі обприскувачі, які б ідеально вирішили два головних питання українських аграріїв:
- захист врожаю в нестабільних та важких кліматичних умовах України та отримання прибутку;
- різний фінансовий рівень статків наших партнерів та господарств.

Пройшло 14 років. На сьогодні ми впевнені, що досягли своєї мети. З початку 2020 року ми маємо вже 4 надійних виробника причіпних та самохідних обприскувачів: Берту, Стара, Нью Холланд та Хорш. Наш СПРЕЙ ЦЕНТР на 100% покриває попит наших клієнтів, незалежно від розмірів господарств, та їх фінансових можливостей. За детальною інформацією дзвоніть на гарячу лінію

098-931-31-31;
066-931-31-31;

Наша компанія дає велику фінансову підтримку нашим партнерам. На агроконференціях були представлені вигідні фінансові схеми та партнерські програми із такими банками, як: Pro Credit Bank, Credit Agricole Bank, Kredobank та компанією Агролендлізинг (входить до групи компанії ТОВ «ПОЛЕТЕХНІКА»).

Детальніше дивіться за посиланням:
https://poletehnika.com.ua/lizing/

Ми допомагаємо господарствам сформувати оптимальний парк техніки на вигідних фінансових умовах. Наші фахівці регулярно проводять дослідження ринку, і віддають перевагу надійним фінансовим установам. Наша допомога також спрямована на те, щоб процес отримання фінансування був якомога простішим та швидшим.

Програма конференцій була дуже насиченою, інформативною, та сповненою цікавих дискусій. Ми працюємо для рідної землі з великою радістю, ділимося своїм досвідом, і далі будемо впроваджувати нові світові технології. Дякуємо, що ви з нами, та до нових зустрічей!

Відеоогляд події

 

З любов’ю, компанія ПОЛЕТЕХНІКА