Престижна нагорода для ТОВ Полетехніка

  • Престижна нагорода для ТОВ Полетехніка

З гордістю ми повідомляємо, що наприкінці 2019 року ТОВ «Полетехніка» отримала престижну нагороду «Лідер галузі 2019» за значний внесок у державний бюджет, високі фінансові результати діяльності. Досягнення компанії відзначив Національний бізнес-рейтинг в Україні за результатами незалежного дослідження.
ТОВ «Полетехніка» зайняла 1 місце серед господарських товариств України, які займаються оптовою торгівлею сільськогосподарськими машинами й устаткованням у номінації «Фінансові показники успішної діяльності». Такі результати отримав Національний бізнес-рейтинг, проаналізувавши показники внеску 329 783 українських підприємств у державний бюджет.

Компанія ПОЛЕТЕХНІКА на ринку з 2006 року та презентує на ринку України, більше 19 світових брендів виробників сільгосптехніки, насіння та ЗЗР. Торгівельна мережа компанії ПОЛЕТЕХНІКА охоплює майже всю Україну. Нас обирають за лояльне та дійсно партнерське ціноутворення, спеціальні сервісні програми, можливість доступу до складу 24/7, професійність команди та орієнтованість на потреби наших клієнтів. (скільки років на ринку, яка мережа, партнери, особливості роботи і т. д.).

Генеральний директор, Містюк Олександр Михайлович зазначив, що: «Нагорода Лідер галузі 2019 — ця нагорода для підприємства означає підтвердження добросовісної роботи у минулому році, та стимул підкорювати нові цілі. Компанія ПОЛЕТЕХНІКА - локомотив агросектору України».
Національний бізнес-рейтинг в Україні вже 15 років аналізує роботу підприємств і відзначає нагородами тих, хто займає високі місця в галузевих рейтингах. Це фінансово стійкі, сумлінні компанії, драйвери розвитку своїх галузей і економіки країни в цілому.