HORSCH та ПОЛЕТЕХНІКА

  • HORSCH та ПОЛЕТЕХНІКА

Новий рекорд в історії компанії

Товарообіг групи компаній HORSCH Maschinen GmbH перевищив в 2018 році 402 млн. євро,  що є новим рекордом в історії компанії. Третій рік поспіль приріст обігу вимірюється двозначною цифрою. Солідні 12% приросту по відношенню до 2017 року (358 млн. євро) пояснюються цілою групою факторів, серед яких експорт до Східної Європи, який перевищує 50% від загальної частки.

Варто також відзначити, що кілька років поспіль зростання обсягу продажів HORSCH в Україні забезпечує компанія ПОЛЕТЕХНІКА, яка за підсумками 2018 року показала приріст + 10% по відношенню до 2017р. Завдяки українським аграріям і їх любові до рідної землі, компанія ПОЛЕТЕХНІКА перша в світі з продажу техніки HORSCH. Одним з найважливіших пріоритетів компанії HORSCH є розробка індивідуальних рішень для специфічних вимог окремих ринків. HORSCH нарощує інвестиції у виробництво та конструкторські розробки. У всіх сегментах продукції, HORSCH безкомпромісно дотримується свого девізу, концентрується на потребах клієнтів, і  пропонує дієві рішення для їх задоволення. Це відноситься як до сегментів грунту і посіву, так і до машин для захисту рослин і внутрішньогосподарської логістики.

Нові цифрові рішення в формі Apps, Internet of Things - технології чи  революційної розробки, як наприклад, система для пунктирного посіву зернових Singular System (відзначена золотою медаллю Німецького Аграрного Товариства DLG) роблять тандем HORSCH і ПОЛЕТЕХНІКА надійними партнерами для фермерів у справі виробництва здорових і корисних продуктів харчування і в майбутньому.

Незважаючи на негативні погодні умови в 2018 році, зростання обсягу продажів компанії HORSCH було винятковим. Це дає всі підстави для позитивного прогнозу на 2019 рік, а успішний початок поточного року це підтверджує. 
Резюмуючи, варто відзначити, що компанії ПОЛЕТЕХНІКА і HORSCH на протязі останніх 5 років є визнаними лідерами і законодавцями агро трендів в Україні.

З любов'ю, компанія ПОЛЕТЕХНІКА.