Можливості дискової борони Horsch Joker 8RТ

  • Можливості дискової борони Horsch Joker 8RТ

Дискатор дозволяє отримати мелкокомкувату структуру ґрунту при цьому негайно прикатуючи оброблений шар. Хорш Джокер універсально застосовується для закладення длінностеблових пожнивних залишків, і поверхневої обробки стерні. Дискатор має високу прохідність завдяки парному розташуванню дисків на одній стійці.

Самі диски дозволяють добре заглиблюватися в ґрунт, завдяки «агресивній» формі з великими вирізами. Впевнене копіювання ґрунту завдяки гумовим амортизаторам, які до того ж продовжують термін служби самої машини.

Подвійний каток Doppel RollPack d = 55см оптимальний для роботи на всіх типах ґрунтів, а для рівного та спокійного ходу машини як у полі, так і на дорозі, в конструкції передбачені шасі в центрі основної рами.

Ще одним плюсом дискатору є грамотно продумані опорні колеса, які ідеально точно витримують задану глибину обробки.

На відео нижче, в господарстві наших клієнтів Племзавод "Степовий" дискатори Horsch Joker показує як за 1 прохід можна цілком не придатну частину поля, повністю підготували під посів озимої пшениці.

 

Компанія ПОЛЕТЕХНІКА завжди готова запропонувати кращі умови покупки Horsch Joker дізнавайтеся подробиці і ціни, у нашого онлайн оператора!

Дивіться відео роботи дискатора у господарстві Племзавод "Степовий" Кам'янка-Дніпровська, Запорізька область, за посиланням: https://youtu.be/v7fbKHeNlTg

Невеличкий фотоогляд поля після проходу дискатора Хорш Джокер 8RT

  


З любов’ю, компанія ПОЛЕТЕХНІКА